Vlaanderenis werk

Inslaapmogelijkheid

Vormt uw stageverplaatsing een hindernis? Dan biedt AZ Alma de mogelijkheid aan om kosteloos te overnachten in het ziekenhuis.

Kamers ter beschikking

AZ Alma stelt 5 kamers ter beschikking aan studenten die wensen te overnachten. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping in het B-blok. Studenten kunnen gebruik maken van de kleedkamers en douches die zich bevinden op verdieping -1. In het restaurant kunnen maaltijden genuttigd worden aan personeelstarief. Er is ook de mogelijkheid om een ontbijtbox te bestellen.

De aanvraag tot overnachting staat los van de aanvraag tot het lopen van stage in AZ Alma. Pas nadat een stageplaats werd toegekend kan een er kamer gereserveerd worden.

Aanvraagprocedure

Voor het reserveren van een kamer neemt u per e-mail contact op met het Facilitair meldpunt (facilitair.meldpunt@azalma.be).

  • Toegang tot de kamer verloopt aan de hand van uw persoonlijke toegangsbadge. Deze badge ontvangt u op maandagvoormiddag  tijdens het studentenonthaal (let op: er is geen studentenonthaal tijdens schoolvakanties).
  • Indien u reeds op zondag komt: neem minstens één week op voorhand contact op met dienst HR op het nummer 09 310 01 27 of HR@azalma.be. Dienst HR zal vervolgens uw badge aanmaken. U kan deze op zondag na 16.00 uur afhalen aan het onthaal in het Atrium.

Bijkomende vragen?

Indien u bijkomende vragen heeft over de mogelijkheid tot inslapen, aarzel  dan niet om contact op te nemen met het Facilitair meldpunt (facilitair.meldpunt@azalma.be).

Auteur: Begeleidingsverpleegkundige stagiairs

Laatste wijziging: 28.05.2019