afspraakarrow-backarrow-downarrowarts-thumbbg-pathcheckclipboardclockcloseeekloesfeufacebookgluegoogle-plushamburgerinfoInstagramlinkedinphoneplay-storesearchselectsijseletwittervlaanderenVlaanderenis werkyoutube

Contacteer ons

Indien u een afspraak wenst te maken bij een van onze artsen, gelieve contact op te nemen met het secretariaat of rechtstreeks contact op te nemen met de arts (indien van toepassing).

Heeft u een idee of voorstel om onze zorg nog te verbeteren? Of wilt u een aangename ervaring delen over uw verblijf? Maak hiervoor gebruik van onze patiëntenenquete.

Heeft u een klacht of bent u ontevreden over een aspect van onze dienstverlening? Gelieve contact op te nemen met de ombudsdienst.

Kunt u de gezochte informatie niet terugvinden op onze website? Dan beantwoorden wij graag uw vraag via onderstaand contactformulier.

  • Gelieve enige terughoudendheid aan de dag te leggen in het delen van medische gegevens via het online contactformulier.
  • Resultaten van onderzoeken worden niet gecommuniceerd via e-mail. Gelieve hiervoor contact op te nemen met uw behandelend arts.

Contactformulier