Vlaanderenis werk

Jobs @ AZ Alma

Met dit onderdeel richten we ons op artsen, medewerkers of vrijwilligers, die zich aangesproken voelen om deel uit te maken van ons dynamisch team. Bent u geïnteresseerd in een job in de zorgsector? Dan bent u hier aan het juiste adres. AZ Alma is steeds op zoek naar enthousiaste mensen voor verschillende departementen in het ziekenhuis.

Wij willen onze missie waar maken en een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod in onze regio aanbieden. Daarom hebben we competente en gemotiveerde werknemers nodig met heel uiteenlopende profielen: verpleegkundigen, medewerkers schoonmaak, administratieve medewerkers, apothekers, ICT’ers, medewerkers keuken, kinesitherapeuten, logopedisten, aankopers etc….

Wij zijn heel flexibel en bieden diverse functies aan op maat van jouw opleiding en competenties. Is er momenteel geen openstaande vacature voor de functie waarnaar jij op zoek bent, aarzel dan niet om spontaan te solliciteren. Wij houden uw gegevens minstens één jaar bij in een werfreserve en contacteren u spontaan indien er vacatures vacant worden waarvoor u in aanmerking komt.

Laatste wijziging: 27.03.2018