Vlaanderenis werk

Jobs @ AZ Alma

Met dit onderdeel richten we ons op artsen, medewerkers en vrijwilligers die zich aangesproken voelen om deel uit te maken van ons dynamisch team. Ben je geïnteresseerd in een job in de zorgsector? Dan ben je hier aan het juiste adres! We zijn namelijk steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's.

Om onze missie - het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod in de regio Meetjesland - waar te maken, hebben we competente en gemotiveerde medewerkers nodig met uiteenlopende profielen, zijnde: verpleegkundigen, medewerkers schoonmaak, administratieve medewerkers, apothekers, ICT’ers, medewerkers keuken, kinesitherapeuten, logopedisten, aankopers, etc.

We zijn flexibel en bieden diverse functies aan op maat van jouw opleiding en competenties. Is er momenteel geen openstaande vacature voor de functie waar je op zoek naar bent? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren! We bewaren jouw gegevens minstens één jaar in een werfreserve en contacteren jou indien er een vacature - waarvoor je in aanmerking komt - vacant wordt.

Auteur: dienst HR

Laatste wijziging: 6.08.2019