Vlaanderenis werk

Missie en visie

Kwalitatief zorgaanbod

Samen met patiënten en zorgverleners werken wij in wederzijds vertrouwen en openheid aan de uitbouw van een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod in onze regio.

Vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie

  • bieden wij een warme, open omgeving, waar iedereen die medische zorg nodig heeft op elk ogenblik welkom is. In een sfeer van vertrouwen behandelen wij elke persoon met respect, ongeacht herkomst, ideologie of sociale status en houden rekening met de waarden die hij of zij belangrijk vindt.
  • dragen wij verantwoordelijkheid tegenover mens en maatschappij. Elk vanuit onze eigen achtergrond en functie, bieden we onze patiënten professioneel en ethisch verantwoorde zorgen. Daarom leggen we verantwoording af over de aanwending van de middelen die de gemeenschap ter beschikking stelt.
  • willen wij inspirerend en motiverend werken voor onze patiënten, voor onze artsen en medewerkers en verwijzers uit onze regio. Door innovatie willen we toekomstgericht een excellente gezondheidszorg uitbouwen.

Voorkeursziekenhuis

Vanuit deze missie streven wij ernaar het voorkeursziekenhuis te zijn voor de inwoners van onze regio: een ziekenhuis waar de mens en de zorg centraal staan.

Onze visie en waarden worden krachtig samengevat door onze slagzin “Zorg met een hart”. Dag na dag brengen we dit in de praktijk ten aanzien van onze patiënten, verwijzers, artsen en medewerkers en de maatschappij.

Auteur: dienst PR en communicatie

Laatste wijziging: 1.07.2019