Vlaanderenis werk

ZE 24 - Dagziekenhuis onco en interne

Contactgegevens

09 310 18 24 (Eeklo)
Contacteer via e-mail

Bezoekuren:
van 14.00 tot 18.30 uur

ZE 24 - Dagziekenhuis onco en interne

Op Zorgeenheid 24 kan u terecht voor een onderzoek of behandeling waarbij u dezelfde dag nog terug naar huis kan. U kan bij ons enerzijds terecht voor behandelingen zoals intraveneuze medicatietherapieën en bloedtransfusies, maar ook voor een maag-darmonderzoek of een ruggemergpunctie. Patiënten met kanker die chemotherapie of een andere anti-tumorale behandeling krijgen, zijn een belangrijke doelgroep. Daarom zijn de verpleegkundigen van het behandel- en zorgteam opgeleid in de oncologische zorg.

Multidisciplinaire samenwerking

Het multidisciplinair team staat onder leiding van artsen met diverse specialiteiten. Psychologen, oncocoaches, sociaal werkers, logistiek assistenten, etc. maken deel uit van het team. Vanzelfsprekend werken we nauw samen met verschillende andere diensten van het ziekenhuis zoals de dienst Inschrijvingen, het Klinisch laboratorium, de Apotheek, etc.

Indeling van onze zorgeneenheid

De zorgeenheid beschikt over een wachtzaal en een onderzoeksruimte. Daarnaast is er ook een lokaal ter beschikking voor de dienst Patiëntenbegeleiding. Er zijn 15 éénpersoonskamers en 7 tweepersoonskamers aanwezig. In de tweepersoonskamers kan er zowel een bed of een relaxzetel staan. In elke kamer is er mogelijkheid om een douche te nemen. De zorgeenheid beschikt ook over een polyvalente ruimte of oncolounge

Laatste wijziging: 7.03.2019