Vlaanderenis werk

Gynaecologie-Verloskunde

Contactgegevens

Online afspraak maken

Telefonisch bereikbaar:
Voor het maken van een afspraak, gelieve de arts rechtstreeks te contacteren.

Gynaecologie-Verloskunde

Welkom bij de dienst Gynaecologie-Verloskunde

Wat doen wij?

De dienst Gynaecologie-Verloskunde van AZ Alma staat garant voor een hoog kwalitatieve patiëntgerichte zorg voor vrouwen van elke leeftijd en voor toekomstige moeders, samen met ons team gemotiveerde vroedvrouwen.

Naast de benigne gynaecologische heelkunde staat een multidisciplinair team ter beschikking voor oncologische ingrepen en borstchirurgie (erkende borstkliniek).

Een gespecialiseerde dynamische groep gynaecologen staat dag en nacht, 7 dagen per week, in voor een kwalitatieve, deskundige en patiëntvriendelijke hulpverlening, dit zowel in het ziekenhuis als erbuiten in de poliklinieken en satellietconsultaties.

We streven naar 100% tevredenheid van onze patiënten en hun familie. We profileren ons als een innoverende en toonaangevende zorgeenheid met een menselijk gelaat.

We willen het voorkeursziekenhuis zijn voor alle vrouwen in onze regio. We hopen ook u binnenkort welkom te heten op onze materniteit of, indien een ingreep zich opdringt, op onze zorgeenheid gynaecologische chirurgie.

Waar kunt u ons vinden?

U kunt bij ons terecht zowel in AZ Alma (Eeklo) als in de Polikliniek AZ Alma Sijsele. Op de detailpagina van elke arts kunt u het consultatierooster raadplegen. Gelieve u voor elke raadpleging eerst aan te melden bij het algemeen secretariaat op de polikliniek. Vervolgens gaat u naar:

  • AZ Alma Eeklo: Blok B, verdieping 0, wachtzaal 7
  • Polikliniek AZ Alma Sijsele: wachtzaal 2

Auteur: Dr. M. Bafort

Laatste wijziging: 15.12.2022