Vlaanderenis werk

Chirurgie

Contactgegevens

09 310 04 47 (Eeklo)
050 67 26 32 (Sijsele)
Contacteer via e-mail
Online afspraak maken

Openingsuren secretariaat:
maandag t.e.m. vrijdag
van 08.00 tot 18.00 uur

Chirurgie

De dienst Chirurgie van AZ Alma verzorgt zowel de algemene, abdominale als thoracovasculaire heelkunde. Onze artsen behandelen een ruime waaier aan pathologieën en maken deel uit van diverse multidisciplinaire teams die specifieke zorg aanbieden op maat van de patiënt.

Het team chirurgie bestaat uit vier chirurgen, waarbij Dr. Toon Sabbe en Dr. Evelyne Spriet de vaat- en thoraxchirurgie verrichten, en Dr. Eddy F.P. Kuppens en Dr. Hendrik Maes de abdominale pathologie behandelen, inclusief de obesitaschirurgie met oa. gastric bypass/gastric sleeve. Endocriene heelkunde (bijnier, schildklier) wordt uitgevoerd door Dr. Evelyne Spriet. In beide subdisciplines worden de behandelingstechnieken continu up-to-date gehouden door regelmatige bijscholingen.

Ons team is ook nauw verbonden aan het multidisciplinair comité voor de behandeling van kwaadaardige tumoren (thorax, spijsvertering en algemeen).

U kunt bij ons terecht zowel in AZ Alma (Eeklo) als in de Polikliniek AZ Alma Sijsele. Op de detailpagina van elke arts kunt u het consultatierooster raadplegen. Gelieve u voor elke raadpleging eerst aan te melden bij het algemeen secretariaat op de polikliniek. Vervolgens gaat u naar:

  • AZ Alma Eeklo: Blok B, verdieping 0, wachtzaal 5
  • Polikliniek AZ Alma Sijsele: wachtzaal 7

Auteur: Dr. H. Maes

Laatste wijziging: 15.12.2022