Vlaanderenis werk

Sean Van Brempt is nieuwe financieel directeur AZ Alma

24 januari 2022 / Nieuwsberichten

AZ Alma heeft een nieuwe financieel directeur: Sean Van Brempt (31).

20220118 114444

Sinds maandag 24 januari is Sean Van Brempt (31) de nieuwe financieel directeur in AZ Alma. Hij volgt in die functie Jan Van Den Eynde op, die koos voor een andere uitdaging in zijn carrière. Met de aanstelling van Sean Van Brempt wordt het veranderingsproject in AZ Alma verder gezet en concreter gemaakt.

De nieuwe financieel directeur is master in de toegepaste economische wetenschappen (KUL 2012) en behaalde daarnaast ook een master in het management en beleid van de gezondheidszorg-ziekenhuismanagement (KUL 2016). Aanvullend voltooide hij in 2020 de opleiding tot MBA (Master of Business Administration) bij Vlerick.

Na een functie als adviseur-economist bij GIBBIS (de Brusselse tegenhanger van Zorgnet-Icuro) en halftijds financieel directeur van het Centre Hospitalier Jean Titeca in Brussel, startte hij in 2016 als financieel-administratief directeur van zowel het ziekenhuis als het woonzorgcentrum Imelda in Bonheiden. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Levensvreugde Verblijven vzw in Aalst.​​​​​​​

We heten Sean Van Brempt hartelijk welkom en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging in AZ Alma.

Nieuwsoverzicht