Vlaanderenis werk

Medewerkers krijgen hulp uit onverwachte hoek

10 mei 2019 / Nieuwsberichten

Tijdens de 'Week van de Medewerker' kreeg het personeel van AZ Alma hulp uit onverwachte hoek! Enkele directie- en kaderleden liepen een shift mee op verschillende diensten.

Dvdm 3
Dvdm 4

Noblesse oblige. Als 'Zorgwerkgever van het jaar 2019' wil AZ Alma in de 'Week van de Medewerker' iets extra doen. Daarom besloten enkele directie- en kaderleden om eens een shift mee te lopen op een zorgeenheid of dienst. Eerder deze week kregen het Operatiekwartier en Zorgeenheid 33 al extra helpende handen, nu was het de beurt aan het Intern Patiëntentransport, de schoonmaak en Zorgeenheid 41.

Verpleegkundig en paramedisch directeur Annabell Verhaegen werd ingeschakeld in het Intern Patiëntentransport en ging nadien ook nog even aan de slag op Zorgeenheid 31. Zorggroepmanager Eva Steen keerde naar haar oude stek terug en liep mee op een geriatrische afdeling, tot grote vreugde van haar collega's. En stafmedewerker HR & Organisatie kwam vroeg uit de veren om mee te draaien in de ochtendshift van de schoonmaak. "Dat is toch moeilijker dan ik verwacht had, het is dus heel leerrijk", gaf ze grif toe.

Dvdm 7

"Dat is toch moeilijker dan ik verwacht had, dit is heel leerrijk!"

Sofie Stevens
Nieuwsoverzicht