Vlaanderenis werk

Kerstconcert op elke kamer

22 december 2020 / Nieuwsberichten

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke inspanningen. Zowel voor onze patiënten als door onze medewerkers. Daarom krijgt iedereen dankzij de Meetjeslandse band MPEG een gratis kerstconcert geserveerd.

20201222 kerstconcert MPEG 2

Alle patiënten van AZ Alma krijgen in deze kerstperiode een uniek en exclusief kerstconcert op hun kamer aangeboden. De MPEG-band, zowat het ‘huisorkest’ van AZ Alma, nam immers een prachtig kerstconcert op en stelt dit nu ter beschikking van onze patiënten, maar ook van artsen, medewerkers en vrijwilligers.

De muzikale ‘dank u wel’ van Petra en Michaël Van Belleghem en Geert Faes is opgenomen in CultuurCentrum De Herbakker in Eeklo. De technische ploeg van het CC deed de voorbije maanden heel wat ervaring op met HerbakkerTV en leverde een fraai concert af.

“Dit kerstconcert zal zowel onze patiënten als onze artsen, medewerkers en vrijwilligers een hart onder de riem steken in deze speciale eindejaarsperiode”, zegt algemeen directeur Rudy Maertens. “We zijn de drie muzikanten van de MPEG-band dan ook heel erkentelijk voor deze mooie muzikale geste. We danken eveneens CultuurCentrum De Herbakker en de Stad Eeklo om dit initiatief mee vorm te geven.”

Nieuwsoverzicht