Vlaanderenis werk

Internationaal bezoek op SP Loco

29 maart 2019 / Nieuwsberichten

AZ Alma verwelkomt vandaag onder meer Hongaarse, Finse en Nederlandse gasten op de dienst SP Loco. Het creatieve team legt de laatste hand aan de ontwikkeling van de app eUlift, een innovatieve tool in verplaatsingstechnieken voor zorgverleners.

55692856 267039840873927 3644040838805192704 N 3

Zorgverleners zijn onze dierbaarste werkkrachten en daarom investeren we graag in nieuwe technieken om de rug te sparen. Jammer genoeg blijven rugklachten en ziekteverzuim werkpunten in de zorgsector. Daarom kijken we uit naar 6 juni, de officiële lanceringsdatum van de interactieve app eUlift: een visuele tool boordevol tips en filmpjes met ergonomisch verantwoorde verplaatsingstechnieken voor patiënten.
Tania Goderis is sinds drie jaar een van de drijvende krachten achter eUlift, een internationaal project ontwikkeld in samenwerking met het Erasmus+ Programme, Athlon, Vives Brugge, Securex, Nordic Health, Epos en David Gerinck Linika. Daarom vond vandaag één van de laatste finetuning-sessies in AZ Alma plaats.

Meer weten of wens je er op 6 juni als ergocoach, preventie-adviseur of (hoofd)verpleegkundige bij te zijn ? Inschrijven kan via deze link: link niet meer beschikbaar.

Nieuwsoverzicht