Vlaanderenis werk

AZ Alma zwaait directeur Jan Depestele uit

30 juni 2021 / Nieuwsberichten

Na een loopbaan van 34 jaar in een directiefunctie in ons ziekenhuis trekt Jan Depestele vandaag de deur definitief achter zich dicht.

AZALMA2020009

Vandaag,woensdag 30 juni 2021, is de laatste werkdag van onze directeur HR & Organisatie Jan Depestele. Na een loopbaan van 34 jaar in een directiefunctie in ons ziekenhuis trekt hij vanavond de deur van AZ Alma definitief achter zich dicht. Jan Depestele startte zijn carrière in de toenmalige Heilig Hartkliniek in 1987, als administratief directeur. Drie jaar later volgde hij zuster Van Gool op als algemeen directeur en de daaropvolgende jaren lag hij mee aan de basis van de verdere uitbouw van ’t Heilig Herte. Ook in de fusiegesprekken met het toenmalige Elisabeth Ziekenhuis speelde hij een belangrijke rol. Na de fusie bleef hij op post in het nieuwe directiecomité van AZ Alma, tot vandaag dus.

Jan Depestele verkoos steeds de dialoog boven de confrontatie en die houding maakte hem ook de geknipte voorzitter van het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW) en de Ondernemingsraad (OR).

AZ Alma bedankt Jan Depestele voor zijn jarenlange inzet in dit ziekenhuis, waarvan hij eigenhandig een stukje geschiedenis mee heeft geschreven. We wensen hem het allerbeste toe in zijn nieuwe levensfase, samen met zijn echtgenote, kinderen en zijn drie oogappels, de kleinkinderen.

Nieuwsoverzicht