Vlaanderenis werk

Anesthesisten met een groot hart en een lange adem

24 december 2021 / Nieuwsberichten

Vijf arts-specialisten in de anesthesie van AZ Alma zijn momenteel keihard aan het trainen om op zondag 20 maart 2022 de 100 km van Kom op tegen Kanker mee te lopen.
Ze doen dit niet alleen voor alle mensen die worstelen of geworsteld hebben met deze verschrikkelijke ziekte maar ook voor een nauwe collega die momenteel een moeilijke tijd doormaakt.

20211221 094324

De dokters Kristof Fourneau, Annelies Leliaert, Astrid Lambrecht, Mies Crivits en Stephanie Cuypers gaan de uitdaging aan.

Dokter Fourneau zal op 20 maart 2022 als eerste van het ‘A-team’ starten want hij wil 40 km lopen. Na 10 km pikt dokter Leliaert aan, zij mikt op 30 km.
Nog 10 km verder begint dokter Lambrecht mee te lopen voor 20 km en de laatste 10 km wordt het kwartet van het ‘A-team’ vervolledigd door dokter Crivits.
Dokter Cuypers traint evenzeer mee, zij is paraat mocht één van de vier anderen gekwetst geraken of forfait moeten geven.

Om op zondag 20 maart 2022 aan deze 100 km van Kom op tegen Kanker in Genk te kunnen starten, moet de startsom van 2.500 euro verzameld worden. Dit bedrag gaat naar kankeronderzoek dat een directe meerwaarde heeft op het welzijn van patiënten.

Daarvoor hopen de vijf artsen op de steun van hun collega’s artsen en van de medewerkers en bij uitbreiding van ieder met een gul hart.

Wie wil doneren, kan dat via de QR-code op bijgaande flyer of doorklikken naar de site van het ‘A-team’ en daar een donatie doen.

Het vijftal zal de wedstrijd lopen in een speciale uitrusting met het logo van AZ Alma. We wensen hen alvast veel doorzettingsvermogen en duimen mee voor een volstort startbedrag!

Flyer 100km
Nieuwsoverzicht