afspraakarrow-backarrow-downarrowarts-thumbbg-pathcheckclipboardclockcloseeekloesfeufacebookgluegoogle-plushamburgerinfoInstagramlinkedinphoneplay-storesearchselectsijseletwittervlaanderenVlaanderenis werkyoutube

Voedings- en dieetconsultatie

Voor inlichtingen of een afspraak

09 310 10 71 (Eeklo)
Contacteer via e-mail

Voedings- en dieetconsultatie

Aanbod

Aan de hand van een analyse van uw huidige voedingsgewoonten, voedingsgedrag en activiteitenpatroon wordt er een individueel voedings- of dieetplan opgesteld. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke situatie, persoonlijke wensen en persoonlijke voor- en afkeuren. De nadruk ligt op het aanleren van een gezonde levensstijl die levenslang volgehouden kan worden.

Concrete adviezen en praktische tips bij volgende consulten helpen u de veranderde voedings- en levensstijl aan te houden. Door middel van een verslag wordt er gerapporteerd aan uw huisarts of verwijzende arts.

Wat u kunt verwachten van de diëtiste van AZ Alma:

  • Een voedingsanamnese en bespreking.
  • Een individueel aangepast voedingsschema op basis van gezonde voeding en eventuele andere individuele vereisten (bijv. energiebeperking, cholesterolcontrole, zoutbeperking, allergieën of intoleranties, etc.).
  • Handleiding voor het inkopen en productinformatie.
  • Gezonde bereidingstips en receptenbundel.
  • Algemene voedings- en gezondheidstips.
  • Tips voor het bevorderen van een actieve levensstijl.

Laatste wijziging: 21.08.2018