afspraakarrow-backarrow-downarrowarts-thumbbg-pathcheckclipboardclockcloseeekloesfeufacebookgluegoogle-plushamburgerinfoInstagramlinkedinphoneplay-storesearchselectsijseletwittervlaanderenVlaanderenis werkyoutube

Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA)

Voor inlichtingen of een afspraak

09 310 04 32 (Eeklo)
Contacteer via e-mail

Openingsuren secretariaat:
maandag t.e.m. vrijdag
van 08.00 tot 20.00 uur

Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA)

Welkom bij de dienst Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA).

Wat doen wij?

De dienst Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA) staat garant voor de kwalitatieve uitvoering van chirurgische tand- en tandvervangende behandelingen, maar eveneens van complexere maxillofaciale operaties zoals kaakosteotomieën en aangezichtsfracturen.

We streven maximale kwaliteit na door gebruik te maken van de meest innovatieve technieken zoals 3D beeldvorming en 3D planning. Dit zowel voor de implantaatbehandelingen als voor kaakcorrecties. Hierbij trachten we deze kwaliteit steeds op een warme manier aan te bieden. Een goed menselijk contact, zowel met u als uw tandarts of huisarts, komt voor ons op de eerste plaats.

Tevens ambiëren we altijd om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Zo nodig zullen we ook, bij voorkeur in overleg met uw huisarts of tandarts, steeds tijd maken voor een urgente aandoening.

Waar kan u ons vinden?

U kunt bij ons terecht in AZ Alma (Eeklo) in blok E, verdieping 0, wachtzaal 4.

Gelieve u voor elke raadpleging eerst aan te melden bij de dienst Inschrijvingen.

Op de detailpagina van elke arts kunt u het consultatierooster raadplegen. 

Auteur: Dr. Bouvry P.

Laatste wijziging: 21.08.2018