Vlaanderenis werk

DAG12 Pijnkliniek

Contactgegevens

09 310 04 56 (Eeklo)
Contacteer via e-mail


DAG12 Pijnkliniek

Pijnbehandeling wordt aangeboden voornamelijk bij patiënten met rug- en nekpijn al dan niet uitstralend in een lidmaat, alsook aan patiënten met chronische pijn van diverse oorsprong. De start van dergelijk behandelingstraject vind plaats op een eerste consultatie, bij een van de arts-pijntherapeuten. Wanneer bepaalde zenuwstructuren mogelijks een rol spelen in de pijnklachten wordt er overwogen om infiltraties te geven, zoals epidurale infiltraties, facetbehandelingen of zenuwwortelbehandelingen. Dit gebeurt op het dagziekenhuis pijnbehandeling.

Meebrengen bij opname

  • Identiteitskaart
  • Bloedgroepkaart
  • Uw dagdagelijkse medicatie (indien u deze heeft: medicatie in de originele verpakking met een duidelijke medicatielijst)
  • Verzekeringspapieren of attesten
  • Een gsm die kan gebruikt worden om uw familie te verwittigen

Ontslag

U mag het ziekenhuis verlaten zodra er toestemming is gegeven door de behandelende arts. Het is aan te raden om u te laten afhalen door familie of kennissen na de behandeling op de pijnafdeling. Indien u toch zelf met de auto rijdt, is dit op eigen risico.

Bezoekuren

Bij een opname in éénpersoonskamer mag er 1 begeleidende persoon bij u blijven. Bij een meerpersoonskamer is bezoek niet toegestaan voor het kunnen respecteren van de privacy van de andere patiënten. De begeleidende persoon kan u wel vergezellen tot aan de pijnkliniek en informeren over de tijdsduur van de behandeling.

Afspraken bij bezoek

In het belang van onze patiënten dringen wij erop aan dat de bezoekregeling gerespecteerd wordt.

Laatste wijziging: 29.11.2021