Vlaanderenis werk

Verdieping +1

In het B-blok (kant Blakstraat) vind je de dienst wondzorg/diabetesvoetkliniek en zijn ook twee dagziekenhuizen gesitueerd: dagziekenhuis 12 (pijnkliniek) en dagziekenhuis 13 (chirurgie). De pijnkliniek werd uitgerust met een grote behandelingszaal met 16 plaatsen. Dagziekenhuis 13 (chirurgie) kan je je aanmelden aan de balie. Na registratie word je naar een box gebracht waar je je persoonlijke spullen in een verrijdbaar kleedkastje kwijt kan. Vervolgens word je naar het OK gebracht. Na de ingreep word je naar je kamer gebracht waar je ook je kleedkastje zal terugvinden.

De dienst Intensieve zorg, het operatiekwartier en recovery bevinden zich in het D-blok. Onze dienst Intensieve zorg werd uitgerust met 9 boxen waarvan 4 isolatieboxen met sas. Het operatiekwartier heeft 9 zalen waarvan één hybridezaal, die voornamelijk voor vasculaire ingrepen en neurochirurgie gebruikt zal worden. De polikliniek gastro-enterologie en de operatiezalen kleine ingrepen bereikt u het snelst via het E-blok.

De zorgeenheden pediatrie, neonatologie en de materniteit bevinden zich in het C-blok (kant bos). Opgelet, het verloskwartier en neonatologie bevinden zich in het E-blok. Aan de buitenzijde van het gebouw kan u de dienst neonatologie herkennen aan de rode constructie of ‘navelstreng’ met de ovalen ramen.

Documenten

Grondplan verdieping +1

Auteur: dienst PR & communicatie

Laatste wijziging: 22.10.2018