Vlaanderenis werk

Gelijkvloers

Op het gelijkvloers vindt u aansluitend op de polikliniek ook nog de dienst Medische beeldvorming, de Bloedafname en de dienst Nucleaire geneeskunde. Helemaal achteraan bevindt zich de dienst Spoedgevallen. Opgelet, de dienst Spoedgevallen bereikt u via de aparte ingang, achteraan op het ziekenhuisterrein.

Aan de rechterzijde vindt u onze Hoofd-hals-kind kliniek (HHK-kliniek). In de HHK-kliniek kan u op raadpleging bij onze arts-specialisten van Mond-, kaak- en aangezichtchirurgie, Neus-, keel-, en oorziekten en Pediatrie (kindergeneeskunde). De Wond- en diabetesvoetkliniek kan u terugvinden in de consultatieruimte van Medische genetica, in de HHKK-kliniek op het gelijkvloers.

Ook de Dialyse, in samenwerking met het AZ Sint-Lucas Brugge, en het Revalidatiecentrum kan u terugvinden aan de rechterzijde van het ziekenhuis. Deze diensten hebben een aparte ingang én een aparte parking voor patiënten die deze diensten frequent bezoeken.

Het ziekenhuis telt slechts een beperkt aantal toegangen. Patiënten en bezoekers bereiken het gebouw via de hoofdingang (Aorta) of de dienst Spoedgevallen. Bepaalde patiënten hebben ook toegang via de aparte ingang voor nierdialyse en het Revalidatiecentrum.

Grondplan verdieping gelijkvloers

Legende:

 1. Onthaal en telefonie
 2. Inschrijvingen
 3. Stille ruimte
 4. Wondzorg
 5. Afhaalpunt Apotheek
 6. Revalidatiecentrum
 7. Nefrologie (nierziekten)
 8. Hoofd-, hals-, kind kliniek (HHKK) / Medische genetica / Podoloog
 9. Patiëntenbegeleiding
 10. Preoperatief consult
 11. Patiëntenbegeleiding
 12. Pastorale dienst
 13. Ombudsdienst
 14. Directiesecretariaat
 15. Directie
 16. Polikliniek
 17. Shop
 18. Multidisciplinair pijncentrum
 19. Medische beeldvorming
 20. Bloedafname labo
 21. Nucleaire geneeskunde

Auteur: dienst PR & communicatie

Laatste wijziging: 27.05.2021