Vlaanderenis werk

Gelijkvloers

Op het gelijkvloers vind je aansluitend op de polikliniek ook nog de dienst Medische beeldvorming, de bloedafname en de dienst Nucleaire geneeskunde. Helemaal achteraan bevindt zich de dienst Spoedgevallen - MUG. Opgelet, de dienst Spoedgevallen - MUG bereikt u via de aparte ingang, achteraan op het ziekenhuisterrein.

Aan de rechterzijde stellen we je graag onze hoofd-hals-kind kliniek (HHK-Kliniek). In de HHK-Kliniek kunt u op raadpleging bij onze artsen-specialisten van Mond-, kaak- en aangezichtchirurgie, Neus-, keel-, en oorziekten en Pediatrie (kindergeneeskunde).

Ook de dialyse (nierziekten), in samenwerking met AZ Sint-Lucas Brugge, en het revalidatiecentrum kunt u terugvinden aan de rechterzijde van het ziekenhuis. Deze diensten hebben een aparte ingang én een aparte parking voor patiënten die deze diensten frequent moeten bezoeken.

Het ziekenhuis telt slechts een beperkt aantal toegangen. Patiënten en bezoekers bereiken het gebouw via de hoofdingang (aorta) of de spoedafdeling. Bepaalde patiënten hebben ook toegang via de aparte ingang voor nierdialyse en het revalidatiecentrum.

Documenten

Auteur: dienst PR & communicatie

Laatste wijziging: 22.10.2018