Vlaanderenis werk

Vernieuwde kinderwebsite gelanceerd!

1 juli 2019 / Nieuwsberichten

De boog kan niet altijd gespannen staan! Daarom delen we heel graag deze blooper van onze steractrice bij de lancering van onze vernieuwde website.

Img 0099 2

Vandaag stelt onze pediatrie met enige trots haar vernieuwde kinderwebsite voor. Sinds het najaar van 2018 werkte een intern en uiterst fotogeniek team aan een welkome verfrissing van de informatieve site.

Sinds de doorstart van AZ Alma in de Ringlaan zijn heel wat communicatiekanalen opgefrist. Een belangrijke ‘to do’ was de kinderwebsite. Een ziekenhuisomgeving spreekt namelijk vaak tot de verbeelding. Zeker voor de kleinsten onder ons. Een geruststellende uitleg van de arts of verpleegkundige kan daarbij het nodige soelaas brengen, maar een visualisatie overtuigt toch dat tikkeltje meer.

Het project kostte meer dan zes maanden aan planning en uitwerking. Alle beelden zijn gemaakt met de hulp van medewerkers en artsen op de locatie waar het onderzoek of de operatie daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Voor een ziekenhuis in werking vraagt dit heel wat goodwill en flexibiliteit van de artsen en medewerkers.

Het resultaat mag dan ook gezien worden. Dank je wel voor alle hulp van de zovele diensten die hieraan meewerkten.

Aarzel niet om deze visuele tool zelf in te zetten bij kinderen met vragen over ons ziekenhuis.

www.pediatrie.azalma.be

Nieuwsoverzicht