Vlaanderenis werk

Schoonmaakteam krijgt Gouden Cuberdon als afdeling van de maand

13 november 2019 / Nieuwsberichten

Ze doen dagelijks ons ziekenhuis glanzen, maar nu staan ze zelf te blinken van terechte trots: het schoonmaakteam van AZ Alma ontving de wisseltrofee 'De Gouden Cuberdon' als dienst van de maand.

Team schoonmaak

Aan de vooravond van het NIAZ-accreditatiebezoek kreeg het team van de schoonmaak de wisseltrofee 'De Gouden Cuberdon', die maandelijks wordt uitgereikt aan een afdeling die uitzonderlijke vorderingen heeft gemaakt in het accreditatietraject. "Dit team verdient deze trofee dubbel en dik", zegt directeur zorgondersteunende diensten Fritz Defloor, die samen met zijn collega Annabell Verhaegen (paramedisch en verpleegkundig directeur) en manager zorgprojecten Natascha Deprez het kunstwerk van Jeannine Van Landschoot overhandigde.

De positiviteit die het team uitstraalt, het engagement en de gedrevenheid op de eigen carrouselmomenten en de goede sfeer in het team hebben de Stuurgroep Quality & Safety overtuigd. Voor het pas enkele maanden geleden gestarte diensthoofd Barbara D'huyvetters en haar teamleidsters is dit zeker een forse opsteker!


Nieuwsoverzicht