Vlaanderenis werk

Onze medewerkers scholen zich voortdurend bij

27 november 2019 / Nieuwsberichten

Onze medewerkers zijn steeds enthousiast om zich bij te scholen, zeker wanneer ze ook hun eindwerk mogen presenteren in het jaarlijkse Kennisatelier.

Kennisatelier

"In het Kennisatelier geven we onze medewerkers de kans om aan hun collega's te tonen waarover ze bijscholing hebben gevolgd", zegt verpleegkundig en paramedisch directeur Annabell Verhaegen. "Het gaat om de meest uiteenlopende onderwerpen en de geïnteresseerden kunnen kiezen wat ze willen meepikken of wie ze met hun aanwezigheid een hart onder de riem willen steken."

En het was blijkbaar een vruchtbaar jaar want niet minder dan zestien medewerkers toonden wat ze in hun mars hadden: Marleen Vandewalle, Griet Goethals, Ann Boone, Mieke Van der Sypt, Anneke Bauwens, Manon Pieters, Ophélie Van Mingroot, Stephanie De Ruyter, Silvy Grootaert, Esther Huyghe, Ann Stuyvaert, Sofie Verstringe, Sien Lammertijn, Mieke Willems, Sybil Van den Bussche en Yasmine Bauwens.

De aangesneden onderwerpen waren heel verschillend: zuurstofvoorziening van het hart, stralingsprotectie, CSA procesmanagement, pijn bij de geriatrische patiënt, palliatieve zorg, valpreventie bij ouderen, diabetische voetwonde,...

Nieuwsoverzicht