Vlaanderenis werk

Kunstverkoop met werk van jongeren voor Timanti

2 april 2021 / Nieuwsberichten

Onder de titel 'Ik en corona, corona en ik' vindt een online kunstverkoop plaats met werk van jonge kunstenaars van de Eeklose Kunstacademie en het GO!Atheneum ten voordele van hun leeftijdsgenoten die vanaf volgend jaar in het nieuwe paviljoen van Timanti zullen geholpen worden.

Eerste gewelven 22 3
Kunstwerkje

Jongeren staan al een jaar voor de uitdaging om het hoofd te bieden aan corona. Via artistiek werk kunnen ze gemakkelijker uiting geven aan hun gevoelens en omgang met deze pandemie. Zij zijn ook solidair met leeftijdsgenoten die het nog moeilijker hebben. Daarom werd de actie 'Ik en corona, corona en ik' in het leven geroepen.

Met deze actie slaan de Kunstacademie, AZ Alma/Timanti en het GO!Atheneum Eeklo de handen in elkaar. Via deze link bieden we enkele kunstwerken van jongeren aan voor verkoop. De opbrengst gaat integraal naar Timanti, afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie van AZ Alma, onder het motto: door jongeren, voor jongeren! Timanti zal met het geld degelijk creamateriaal en muziekinstrumenten aankopen. Bezoek de webshop en steun deze jongeren!

Koop gerust een werk en steun zo onze nieuwe dagbehandeling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Bedankt alvast!

Nieuwsoverzicht