Vlaanderenis werk

AZ Alma is Zorgwerkgever van het Jaar 2019

26 april 2019 / Nieuwsberichten

AZ Alma won de Vlaamse award van Zorgwerkgever van het Jaar 2019 en kreeg die overhandigd door vicepremier Alexander De Croo.

Zwg19
Groepsfoto

Vicepremier Alexander De Croo overhandigde de prestigieuze award van ‘Zorgwerkgever van het Jaar’ aan AZ Alma. Deze award was de piece de résistance, het hoogtepunt van een avond in de Gentse Eskimohallen, georganiseerd door Zorg Anders, waar de zorg in Vlaanderen in alle mogelijke facetten centraal stond.

In totaal werden tien awards uitgereikt, maar de laatste en belangrijkste ging naar ons ziekenhuis. Hiermee wordt vooral de HR-aanpak van AZ Alma beloond, in de verdediging voor de jury werd de klemtoon gelegd op HR-initiatieven die genomen worden voor nieuwe werknemers, voor werknemers die willen doorgroeien, voor zieke medewerkers, voor medewerkers die op pensioen gaan… Voor de award waren negentien zorginstellingen kandidaat, maar AZ Alma was de winnaar. Ook het filmpje had mee de jury kunnen overtuigen.

Deze Vlaamse award is een opsteker voor AZ Alma en tegelijk ook een beloning voor de dagelijkse grote inzet van onze artsen, medewerkers en vrijwilligers. Op zes maand van de accreditatieweek zal dit een boost geven aan iedereen die ons ziekenhuis een warm hart toedraagt. Tegelijk betekent dit voor HR een fantastische kans om nieuwe mensen aan te trekken, want wie wil niet bij de Zorgwerkgever van het Jaar komen werken?

"Wie wil niet bij de Zorgwerkgever van het Jaar komen werken?"

Nieuwsoverzicht