Vlaanderenis werk

AZ Alma blijft gewone zorg garanderen op een coronaveilige manier

23 oktober 2020 / COVID-19

Laat er absoluut geen twijfel over bestaan: de normale ziekenhuiswerking en de consultaties in AZ Alma blijven gewoon doorlopen, ook al worden vanaf maandag de niet-dringende operaties en ingrepen voor een maand uitgesteld.

Corona consultatiegang

Wie een afspraak heeft of wil bij een arts-specialist, kan die nog altijd nakomen of maken. Ook alle andere diensten (pijnkliniek, medische beeldvorming, nucleaire, niet-chirurgisch (oncologisch) dagziekenhuis, geriatrisch dagziekenhuis, revalidatiecentrum...) blijven hun huidige werking behouden, zolang de hogere overheid de regels niet verstrengt.

Stel dringende zorg zeker niet uit, ook onze dienst Spoedgevallen is en blijft standby om u verder te helpen. We waken er ook heel nauwgezet over dat de patiëntenstromen gescheiden blijven en alles veilig verloopt: de (verdachte) COVID-19-patiënten worden afgezonderd van de gewone patiënten.

Mocht de situatie de komende weken wijzigen, dan zullen patiënten die een afspraak hadden door het secretariaat van de betrokken arts opgebeld worden. U hoeft dus zelf niet te bellen, we willen onze lijnen vrijhouden voor acute zorgvragen.

Onze artsen en medewerkers blijven u de beste zorg aanbieden, met een hart en in veilige omstandigheden. Zorg intussen goed voor jezelf!

Nieuwsoverzicht