Vlaanderenis werk

Almamoment: beseffen hoe graag je elkaar ziet

31 maart 2018 / Nieuwsberichten

Eén jaar geleden, op 29 maart en 5 april 2017 verhuisden de toenmalige campussen van het AZ Alma naar de Ringlaan 15 te Eeklo. Om onze eerste verjaardag te vieren delen we tussen 30 maart en 5 april 2018 graag onze almamomenten. Almamomenten zijn momenten waarbij iedereen betrokken met het ziekenhuis aan de levende lijve een moment heeft ervaren van zorg met een hart. Beleefde jij ook een #almamoment? Vertel ons je verhaal via communicatie@azalma.be.

Griet Kenneth Verkleind

Ik vind AZ Alma een groot ziekenhuis, maar wel warm en menselijk. Als bezoeker en als patiënt voel ik me hier beter dan in het oude ziekenhuis. Van arts tot vrijwilliger, de mensen zijn hier allemaal aanspreekbaar en vriendelijk.

Mijn almamoment? Mijn vriend Kenneth is hier enige tijd geleden opgenomen voor de gevolgen van een insectenbeet. Het klinkt misschien niet erg, maar dat was het toen echt wel. De dokter zei ons dat Kenneth onmiddellijk moest geopereerd worden. Dat nieuws sloeg in als een bom. Want ik zie hem zó graag, stel je voor dat ik hem zou verliezen! Ik was zo opgelucht toen hij me na de operatie zelf opbelde om te zeggen dat alles oké was.

Het moment dat ik zijn kamer binnenging en hem zag zitten en met mijn eigen ogen kon zien dat hij helemaal in orde was, levend en wel, is onvergetelijk. Ik besefte daar op dat moment zo hard hoe ongelooflijk graag ik hem zie! Het lijkt zo vanzelfsprekend… Maar hier in het ziekenhuis heb ik dat nog eens extra goed beseft. #Almamoment

Griet, bezoeker.

Nieuwsoverzicht